VIL I STYRKE JERES CSR?

Vi hjælper en lang række virksomheder med at styrke CSR og fastholde deres sundhedsprofil, og har gjort aktive medarbejdere til en integreret del af mange  virksomheders CSR. Både i arbejdstiden og i medarbejdernes fritid!

Outdoorsports tilbyder, som de eneste på markedet, et unikt CSR koncept hvor aktive oplevelser i arbejdstiden, spiller sammen med inspirerende oplevelser i medarbejdernes fritid og skaber grobund for øget sundhed og trivsel.

I forbindelse med jeres møder og konferencer, varetager vi teambuilding- og eventaktiviteter for jeres medarbejdere. Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af aktive ture og rejser, afholdt uden for arbejdstiden, som medarbejderen kan deltage i sammen med kollegaer eller familie. Relationen til jeres virksomhed er tydelig, og de aktive oplevelser formidles gennem gavekort fra virksomheden til medarbejderne som fx firmajulegave, præmier i salgskonkurrencer eller som giveaways og gaver til samarbejdspartnere.

Kontakt os for et uforpligende møde omkring vores unikke koncept, eller hør nærmere hos en af vores salgspartnere om mulighederne for firmagaver med
stor CSR-værdi. Outdoorsports B2B gavekort forhandes af:

RING FOR MERE INFO PÅ TLF: 42 80 50 50

LAD OS MØDES...

Når vi modtager din forespørgsel sender
vi dig et uforpligtende tilbud på mail 
inden for 24 timer på hverdage.